Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelGüney KıbrısKıbrısManşetSiyaset

Hristodulidis: Müzakerelere Crans Montana’da kaldığımız yerden devam etmeye hazırız

Rum Yönetimi Lideri Nikos Hristodulidis, Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman’la bugün gerçekleştirdikleri görüşme ardından yaptığı açıklamada, görüşmenin “Kısa ama öz” olduğunu açıkladı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Rum Yönetimi Lideri Nikos Hristodulidis, Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman’la bugün gerçekleştirdikleri görüşme ardından yaptığı açıklamada, görüşmenin “Kısa ama öz” olduğunu açıkladı.

“Philenews” haber sitesi, Rum Yönetimi Lideri Nikos Hristodulidis’in Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman’la gerçekleştirdiği görüşme ardından Rum Başkanlık Sarayı’na dönüşünde açıklama yaptığını yazdı.

Habere göre, Hristodulidis, Erhürman’la görüşmelerinin kısa ama öz olduğunu, görüşmede esasın, metodolojinin ve güven yaratıcı önlemlerin ele alındığını açıkladı.

Bazı konularda ilerleme olduğunu, bazılarında ise uzlaşmazlıkların sürdüğünü vurgulayan Hristodulidis, Erhürman’la gelecek hafta yapacakları görüşmenin Çarşamba veya Cuma günü olacağını, öncesinde müzakerecilerin görüşmesinin gerçekleşeceğini ifade etti.

Müzakerelere, Crans Montana’da kaldığı yerden devam etmeye hazır olduklarını belirten Hristodulidis, “Hepimiz müzakere masasında değerlendirileceğiz” ifadesini kullandı.

New York’ta üçlü görüşme ihtimali

Hristodulidis, New York’ta ya liderler düzeyinde ya da müzakereciler düzeyinde, BM Genel Sekreteri’nin veya kişisel temsilcinin katılımıyla bir üçlü görüşme gerçekleştirilmesi ihtimalinin de bulunduğunu, kesin karar olduğunda bunun duyurulacağını da ifade etti.

Hristodulidis bir soru üzerine ise, uzlaşı noktalarının kayıt altına alınması işleminin son aşamasında olduğu da savundu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu