KıbrısManşet

“Hükümet konsantrasyon sorunu yaşıyor”

Bakanlar Kurulu kararlarını değerlendiren Erhürman, hükümetin hala bazı konularda ‘adım atılacağından’ bahsettiğini söyleyerek kabinenin seçim nedeniyle konsantrasyon sorunu yaşadığını ifade etti.

Bakanlar Kurulu kararlarını değerlendiren Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, hükümetin hala bazı konularda ‘adım atılacağından’ bahsettiğini söyleyerek kabinenin konsantrasyon sorunu yaşadığını ifade etti.

Bakanlar Kurulu kararlarını değerlendiren CTP Genel başkanı Tufan Erhürman, Ada TV ekranlarında şöyle dedi;

“Rasgele test yapılması gerektiğin bir buçuk aydır söylüyoruz, Bir buçuk ay sonra da söylediğiniz şey adım atılacağı… Şaşırıyorum. Hükümetin konsantrasyon sorunu yaşadığını düşünüyorum… Sebebi belli, o da seçim. Bizde dışa açılma tarihi, 1 Temmuz. Yani bir buçuk ay geçti. Mart’ın 10’undan bu yana buraya geldik. Hep dedik: gün gelecek yeni normal gelecek ve bu dönem kaçınılmaz vakalı dönem olacak. Hep hazırlık dedik. Bunun anlamı da belli: başta Pandemi hastanesi ve vaka kontrolü… Rasgele test yapılması gerektiğini bir buçuk aydır söylüyoruz. Bir buçuk ay sonra da söylenen şey adım atılacağı… hükümet ciddiye alınacak durumda değil”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu