KıbrısManşetPolisiye – Adli

Hurdaya dönen araçtan ağır yaralı olarak çıkarıldı

Ercan Hava Limanı ile Yonca Kavşağı anayolu üzerinde gece yarısı 01.00 sıralarında meydana gelen feci trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı

Ercan Hava Limanı ile Yonca Kavşağı anayolu üzerinde gece yarısı 01.00 sıralarında meydana gelen feci trafik kazasında 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Ercan Havalimanı ile Yonca Kavşağı arasındaki anayolda yönetimindeki JS 620 plakalı salon araç ile seyir halinde bulunan 30 yaşındaki İbrahim Yakupoğluları,  yolun 2-3 kmlerine, geldiği zaman dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun içerisinde savrulduktan sonra yolun solundan çıkıp toprak sete çarptıktan sonra takla atıp kontrolsüz bir şekilde sürüklenerek tekrar yola giriş yapıp soldan birinci şerit içerisinde araç sol yan kısım üzerine devrildi.

Kaza sonucu ağır bir şekilde yaralanan araç sürücüsü İbrahim Yakupoğluları ve ayni araçta yolcu olarak bulunan 25 yaşındaki Salih Çelik ambulans ile kaldırılmış oldukları Lefkoşa Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yapılan tedavilerine müteakip araç sürücüsü Ortopedi Servisi’ne kaldırıldı. Araçta yolcu olarak bulunan Salih Çelik’in de durumunun ağır olması nedeni ile Girne Suat Günsel Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edildi. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Aracın yerinden sökülen makinesi ve kopan tekerleği yol kenarındaki tarlaya savruldu

Diğer Haberler

Başa dön tuşu