GenelKıbrısManşet

Hürrem Tulga: Saat 16:30’da Mağusa Buğday cami karşısındayız

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Genel Koordinatörü Hürrem Tulga, GIYNIK Web TV’de konuştu, “Sınır kapıları açılana kadar eylemlilik sürecimiz büyüyerek devam edecek” mesajı verdi. Hürrem Tulga, “Kalkınma Bankası’yla anlaştık vadeler 5 yıla çıkarılacak. 6 ay ötelemeli bir şekilde düşük faiz uygulanan kredi imkanı doğacak. Henüz protokol imzalanmadı ama sonuca bağlandı… Bunu da ilk kez GIYNIK’a açıklıyorum” vurgusu yaptı.

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Genel Koordinatörü Hürrem Tulga, GIYNIK Web TV’de konuştu, “Sınır kapıları açılana kadar eylemlilik sürecimiz büyüyerek devam edecek” mesajı verdi.

Tulga, “Pazartesi günü gerçekleştirdikleri eylem sonrası Çarşamba günü (bugün) de bir eylem yapacaklarını duyurarak, “Saat 16:30’da Mağusa Buğday cami karşısında meydanda toplanıyoruz… Eylemler artık esnafı da aştı. Kapılarla ilgili duyarlılığı olan herkesi bekliyoruz” çağrısı yaptı.

“Bütün faturaları biz ödedik, ödemeye de devam ediyoruz…” ifadelerini kullanan Tulga,  “15 ay boyunca gık demedik … Aç kaldık, yoksullaştık ama sesimizi çıkarmadık” dedi.

Hürrem Tulga, “Kalkınma Bankası’yla anlaştık vadeler 5 yıla çıkarılacak. 6 ay ötelemeli bir şekilde düşük faiz uygulanan kredi imkanı doğacak. Henüz protokol imzalanmadı ama sonuca bağlandı… Bunu da ilk kez GIYNIK’a açıklıyorum” vurgusu yaptı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu