FutbolManşetSporTürkiye

Icardi tercihini Galatasaray’dan yana tuttu!

Mauro Icardi'nin bonservisini almak için yoğun bir çaba sarf eden Galatasaray mutlu sona ulaştı

Haber kaynakları tarafından yapılan yeni duyuruya göre Icardi’nin gelecek sezon planı netleşmeye başadı. Belirtilene göre, Mauro Icardi ile anlaşmaya varan Galatasaray, PSG ile de bonservis konusunda anlaştı. Yıldız oyuncu önümüzdeki hafta sarı kırmızılılarla sözleşme imzalayacak.

Fabrizio Romano’nun haberine göre Icardi, Galatasaray ile 3 yıllık bir sözleşme imzalayacak. Sarı kırmızılılar Arjantinli oyuncu için Fransız ekibine 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur bugün yaptığı açıklamada Mauro Icardi transferini bitirmek üzere olduklarını söylemişti.

Erden Timur yaptığı açıklamada; “Icardi transferinde belli bir aşama kaydedildi. Bonservis olarak rakamlar çok yüksekti. PSG de Suudi Arabistan’dan yüksek bir teklif almıştı. Sonunda rakamı belli bir seviyeye düşürdürler. Transferi bitirdik diyemeyiz ama bir noktaya geldik. Belli bir aşama kaydettik, bizim limitlerimize gelirse finalize olacak. Çok iyi bir takım kuracağımıza herkes emin olsun. Çok büyük bir özveriyle yapılıyor bu işler.” demişti.

Geçtiğimiz sezonu zirvede tutarak taraftarına şampiyonluk armağan eden Galatasaray gelecek sezon için de taraftarları heyecanlandıran gelişmelere imza atıyor. Yapılacak transferler öncesinde Icardi’ye yoğunlaşan takım tüm çalışmalarını buna yoğunlaştırdı. Arjantinli yıldız, sezon başında kiralık olarak transfer olduğu Galatasaray’da gösterdiği performansla taraftarları adeta mest etmiş durumda. Gelecek sezon da takımda olması istenen yıldız futbolcu belirtilene göre gelecek hafta sözleşmesini yenileyecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu