DünyaManşet

İki günde 1330 uçuş gerçekleştirilecek

İngiltere’de kısıtlamaların kalkmasının ardından bu hafta rekor sayıda insan tatile çıkıyor

 

İNGİLİZLERDE TATAİL ÇILGINLIĞI… İngiltere’nin pek çok koronavirüs kısıtlamasını kaldırması ve sarı listedeki ülkelerden dönenleri karantinadan muaf tutmaya kara vermesi sonrası adeta yurt dışına tatilci akını yaşanıyor. Bunun bir rekor olduğu ve İngilizlerin tatil çılgınlığı yaşadığı ifade ediliyor

 

393 BİN KİŞİ YURT DIŞINA GİDECEK… Yasakların kalkmasının ardından bu hafta 393 bine yakın İngiliz’in yurt dışına seyahat edeceği belirtilirken; Malta, Madeira, Malaga, Lizbon, Faro ve Yunan adaları gibi destinasyonlara yapılacak uçuşlar nedeniyle check-in’lerde uzun kuyruklar oluştuğu kaydedildi.

 

İKİ GÜNDE 1330 UÇUŞ İLE 2020’Yİ İKİYE KATLADI…   Londra-Stansted Havalimanından iki günde 1.330 uçuşun gerçekleşeceği belirtilirken, geçtiğimiz yılın aynı günlerinde bu sayının 735 olduğu kaydedildi.

 

YÜZDE 300 ARTIŞ… Tatil yasakları ve karantina kısıtlamalarının kalkmasının arsından İngiltere’de rezervasyonlar 3 kat arttı. Rezervasyonlar, genellikle uluslararası rotalar olduğunun altını çizen turizmciler, özellikle uçuş rezervasyonlarının yüzde 300’ün üzerine çıktığını açıkladı.     

 

   İngiltere’de kısıtlamaların kalkmasının ardından bu hafta rekor sayıda insan tatile çıkıyor.

    İngiltere’nin pek çok koronavirüs kısıtlamasını kaldırması ve sarı listedeki ülkelerden dönenleri karantinadan muaf tutmaya kara vermesi sonrası adeta yurt dışına tatilci akını yaşanıyor.

 

Tam 393 in kişi

 

   Yasakların kalkmasının ardından bu hafta 393 bine yakın İngilizin yurt dışına seyahat edeceği belirtilirken; Malta, Madeira, Malaga, Lizbon, Faro ve Yunan adaları gibi destinasyonlara yapılacak uçuşlar nedeniyle cherck-inn’lerde uzun kuyruklar oluştuğu kaydedildi.

 

İki günde 1330 uçuş gerçekleştirilecek

   Londra-Stansted Havalimanından iki günde 1.330 uçuşun gerçekleşeceği belirtilirken, geçtiğimiz yılın aynı günlerinde bu sayının 735 olduğu kaydedildi.

 

Rezervasyonlar 3 kat arttı

 

   Tatil yasakları ve karantina kısıtlamalarının kalkmasının arsından İngiltere’de rezervasyonlar 3 kat arttı.

   Turizmciler kısıtlamaların kalkması ile birlikte bazı havayollarının tatil rezervasyonlarında artış gördüklerini söyledi. Rezervasyonlar, genellikle uluslararası rotalar olduğunun altını çizen turizmciler, özellikle uçuş rezervasyonlarının yüzde 300’ün üzerine çıktığını açıkladı.     

   İngiltere merkezli havayolları yetkilileri; Kıbrıs, Malaga, Alicante ve Palma, Portekiz’deki Faro ve Girit gibi sahil bölgelerinin tatilciler arasında Ağustos ayında en popüler destinasyonlar olduğunu belirtirken, Eylül aylarının da tercih edilen diğer ay olduğunu söyledi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu