GenelKıbrısManşet

İnternet kafeciler eylemde

İnternet Kafeler Platformu Sağlık Bakanlığı önünde eylem yapıyor...Yapılan basın açıklamasında, "İnternet kafelerimizdeki oturma düzenimiz, Sağlık Üst Kurulu'ndaki oturma düzeninden daha doğru…" denildi.

İnternet Kafeler Platformu hiçbir bilimsel bilgiye dayanmayarak internet kafelerin kapalı tutulmasını protesto etmek amacıyla Sağlık Bakanlığı önünde toplandı.

Yapılan basın açıklamasında, “İnternet kafelerimizdeki oturma düzenimiz, Sağlık Üst Kurulu’ndaki oturma düzeninden daha doğru…” denildi.

“İnternet kafelerde virüs vardır” diye herhangi bir açıklama olmadığı halde kapanmasını protesto eden eylemciler, “Böyle bir iddia varsa Sağlık Bakanlığı’ndan bunların yayınlanmasını istiyoruz. Eğer sıfır vaka varsa ve bizi kapalı tutuyorlarsa da bu yanlıştan dönülmesini istiyoruz. Doğrusu açılmamızdır” dedi.


Cuma günkü toplantıdan ümitli olduklarını dile getiren eylemciler, ” Çünkü daha önce bilim kuruluna durumu anlattık. Vakalar yükselince bizi sorumlu tuttular oysaki başka sektörlerden önce açılmalıydık” mesajı verdi.

 

Eylem öncesinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu