KıbrısManşetToplum

İki kazanın karıştığı kazada 3’ü çocuk 7 kişi yaralandı: Kaza sonrası araç yangını meydana geldi

Gazimağusa’da iki aracın karıştığı kazada ortalık resmen savaş alanına döndü. Aynı araçta bulunan 3’ü çocuk 7 kişinin yaralandığı kaza sonrası kazaya karışan bir araçta yangın meydana geldi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada; 12.08.2023 tarihinde, saat 08:30 sıralarında, Gazimağusa’da Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde, Ferhat BAYSU(E-40) yönetimindeki FM 594 plakalı kamyon araç ile güney istikametine doğru seyreden seyrettiği sırada Dedeoğlu Çemberine geldiğinde, sağdan gelen araçlara öncelik hakkı vermeden dikkatsizce çembere giriş yapması sonucu, o esnada çemberi Sema Trafik Işıkları tarafına doğru dönmekte olan Melek HİÇYILMAZ(K-43) yönetimindeki DY 623 plakalı salon aracın önünü tıkaması sonucu çarpışmışlardır.

Kaza sonucu yaralanan DY 623 plakalı araç sürücüsü Melek HİÇYILMAZ ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Semih HİÇYILMAZ(E-9), Şerife HİÇYILMAZ(E-63), Yağmur Nisa NEMUTLU(K-8), Sefa NEMUTLU(E-34), Medine Nermin NEMUTLU(K-8) ve Betül NEMUTLU(K-35) kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’ndeki tedavileri halen sürüyor.

Çarpmanın etkisiyle DY 623 plakalı aracın ön kısmının alevlenmesi sonucu bir yangın meydana geldi.

Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülmüş olup çıkan yangın sonucu, konu aracın motor bölümü ile kaputu, ön farları, çamurlukları ve tamponu tamamen yanarken, FM 594 plakalı kamyonun kabin bölümünün sağ yan kısmı ise yangından dolayı zarar gördü. Soruşturma devam etmektedir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu