EğitimEkonomiKıbrısManşet

İktisat Bankası’ndan eğitime büyük destek

İktisat Bankası, online eğitim gören 250 çocuğa tablet bağışında bulundu. İktisat Bankası Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şimdi online eğitime çocuklarını ulaştıramayan aile sayısı düne oranla 250 hane daha az” ifadelerine yer verildi

Pandemi döneminde özel uçağıyla defalarca Türkiye’ye uçuş gerçekleştirerek ihtiyaç olan sağlık ekipmanları ve ilaçları ülkemize taşıyan İktisat Bankası sahibi Mete Özmerter, bu kez de eğitim için elini taşın altına koydu.

İktisat Bankası, online eğitim gören 250 çocuğa tablet bağışında bulundu. İktisat Bankası Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şimdi online eğitime çocuklarını ulaştıramayan aile sayısı düne oranla 250 hane daha az” ifadelerine yer verildi.
İktisat Bankası tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Çocuklarımızın kesintisiz ve iyi eğitim almaları, tek bir dünya haline gelmiş global sistemden kopmamaları hepimizin sorumluluğu.
İktisatbank, çocuklarımızın öğretmenleri ile aralarındaki tek bağ olan online eğitime erişebilmeleri için 250 adet tableti Milli Eğitim Bakanlığımıza teslim etmekten büyük mutluluk duyuyor. Şimdi online eğitime çocuklarını ulaştıramayan aile sayısı düne oranla 250 daha az.
Geleceğimize sadece umutla bakarak değil, daha güzel bir gelecek için el ele verip birlikte çalışarak hazırlanalım.

Geleceğimiz olan çocuklarımızın iyi günlerde kullanmalarını dileriz.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu