KıbrısManşet

İlk hedefimiz ‘Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’!

Taksiciler, sorunlarına dikkat çekmek, taleplerini dile getirmek üzere Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı önüne doğru yol alacak.

GIYNIK GAZETESİ ÖZEL

Taksiciler, sorunlarına dikkat çekmek, taleplerini dile getirmek üzere Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı önüne doğru yol alacak.

Taksiciler araçlarına “Biz sadece yasa istiyoruz, ekmeğimizi gece gündüz çalışır kazanırız”, “Taksici dilenci oldu”, “Her şeyimiz tam oldu tablet taksimetre eksik kaldı” ve “Biz devletten ne para istiyoruz ne de pul. Biz sadece yasa istiyoruz” yazılı pankartlar astı.

Farklı bölgelerden gelen taksiciler saat 09.00’da toplanmaya başladı ve Ulaştırma Bakanlığı önüne gideceklerini belirtti. Basın açıklaması da Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı önünde yapılacak.

Eylemciler önce Girne Kapısı’na giderek, o güzergahtaki trafiği kapattı.

Polis ekipleri herhangi bir olay yaşanmaması için bölgede tedbir amaçlı geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı önüne gelen taksiciler, Bakan Tolga Atakan’a seslenerek, “Dışarı Atakan” sloganları atıyor.

“Kapılar kapalı. İş yok. İcraat isteriz. Borçlar kapıda. KKTC halkına büyük ayıp ediyorsunuz!” diyen taksiciler, bu kadar zamandır yürürlüğe girmeyen ‘Taksiciler Yasası’nın bir an önce geçirilmesi talebinde bulundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu