DünyaGenel

İlk tur fiyatları belli oldu… Türkiye’den epey pahalı!

Rusya'dan Mısır'a 9 Ağustos'tan itibaren charter uçuşlara izin çıkmasının ardından Rus tur operatörlerinin Mısır'a yönelik ilk paket tur fiyatları da belli oldu.

Rusya’nın Mısır’ın turistik beldelerine 9 Ağustos’tan itibaren charter uçuşlara izin vermesinin ardından Rus tur operatörlerinin Mısır’a yönelik ilk paket tur fiyatları da belli oldu.

Rusya’dan Mısır’ın tatil beldelerine ilk paket tur fiyatları uçuş programlarının başlamasıyla birlikte belli oldu.
Tur operatörü Biblio Globus, 9 Ağustos’tan itibaren Moskova’dan Mısır’ın ünlü tatil beldeleri Şarm El-Şeyh’e ve Hurgada’ya tur programını açıkladı.

Biblio Globus, Moskova’dan Hurgada ve Şarm El Şeyh’e haftada 5’er kez charter uçuş gerçekleştirecek.

İKİ KİŞİLİK TUR FİYATI 80 BİN RUBLEDEN BAŞLIYOR

Biblio Globus rezervasyon sistemine göre, Moskova’dan Şarm El-Şeyh’e 9 Ağustos çıkışlı 3 yıldızlı otelde konaklamalı her şey dahil iki kişilik paket tur 80 bin 732 rubleden (9 bin 325 TL) satışa çıkarıldı. 5 yıldızlı otelde her şey dahil 7 gecelik paket tur ise 92 bin 505 rubleden satışa çıkarıldı.

AĞUSTOS’TA MISIR TÜRKİYE’YE GÖRE YÜZDE 60-80 DAHA PAHALI

Rus Tur Operatörleri Birliği(ATOR)’un basın servisi Ağustos’ta Mısır ve Türkiye turlarının fiyatlarını karşılaştırdı.

Buna göre 9 Ağustos’ta Biblio Globus tur operatöründe Antalya’ya 3 yıldızlı otelde kahvaltı dahil iki kişi 1 haftalık paket tur 45 bin 704 ruble’den başlıyor. 4 yıldızlı otelde (her şey dahil) 47 bin 218 rubleden 5 yıldızlı otelde ise (her şey dahil) 57 bin 464 ruble’den başlıyor.

Mısır paket tur fiyatlarının Türkiye’ye göre yaklaşık yüzde 60-80 daha pahalı olduğu belirtildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu