ManşetTürkiye

İmamoğlu’ndan yeni açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçiminde, CHP'nin adayı ve mevcut başkan Ekrem İmamoğlu açıklama yaptı. Kendisini destekleyen herkese teşekkür etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sandıklar açılmaya devam ederken basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyor.

İmamoğlu, “Şu an itibariyle 1 milyonun üzerinde oyla hemen hemen sonuçlar belli olmuştur diyebiliriz. açıkçası yüzde 52’ye yakın bir oy oranımızda yüzde 39,5civarında bir oy oranı iki rakip arasındaki farkı tariflemekte. Bizi mutlu eden hedeflerimizin ilçeler noktasında da büyük oranda gerçekleşmiş olmasıdır.” dedi.

İmamoğlu, “11 belediyede de artık elde ettiğimiz veriler gereği sonuçlanma aşamasına gelinmiş neredeyse sonuçlar belli olmuş diyebileceğimiz ilçelerimiz Beyoğlu Bayrampaşa, Sancaktepe, Tuzla, Üsküdar, Şile… Başta Gaziosmanpaşa, Pendik gibi ilçelerimiz olmak üzere rekabetin birçok ilçede kafa kafaya devam ettiğini ifade etmek isterim” diye konuştu.

İmamoğlu, İlçe belediye meclis üyeliklerinin ve ilçe belediye başkanlıklarının sonuçlanmadığını bu noktada ıslak imzalı tutanakların il başkanlığımızın belirlediği şekliyle il başkanlığımıza ulaştırılana kadar takibinin en sıkı şekilde yapılmasını yol arkadaşlarımıza iletmeyi bir borç biliyoruz” sözlerini kaydetti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu