KıbrısManşetSiyaset

İncirli: CTP hükümette olmak istemiyor

GIYNIK Gazetesi köşe yazarlarından deneyimli gazeteci Serhat İncirli sosyal medyada hükümet kurma çalışmalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, CTP'nin hükümet kurmak istemediğini ve bunun için çabaladığını öne sürdü

GIYNIK SOSYAL MEDYA

GIYNIK Gazetesi köşe yazarlarından deneyimli gazeteci Serhat İncirli sosyal medyada hükümet kurma çalışmalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, CTP’nin hükümet kurmak istemediğini ve bunun için çabaladığını öne sürdü.

“Görev Saner’deyken, “Başbakan CTP’li olsun” diyen CTP’lilerdi. Üstelik vekil sayısındaki ciddi farka rağmen. Görev Erhürman’dayken, aynı CTP’li arkadaşlar, “Başbakan CTP’li olsun” demeye devam ettiler” diyen İncirli, “HP, “Tamam başbakan sizden olsun ama genel başkanlar kabinede bulunmasın” deyince de kıyamet kopardılar” eleştirisinde bulundu.

“Yerim dar oynayamam” değil midir bunun adı? Açıktır ki, CTP, hükümette olmak istemiyor” diyen Serhat İncirli, “İsteseler, tıpkı Sibel Siber’in başbakanlığındaki gibi bir teknokrat oluşumu kesinlikle kabul ederlerdi…
Eğer olay “yerim dar oynayamam” değilse; o zaman CTP’nin derdi “başbakanlık koltuğu” mudur?” diyerek, UBP ve HP’nin neyi beklediğini sorguladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu