GenelKıbrısManşetSağlıkSiyaset

İncirli: Eksik aşılanma, hatırlatma dozlarındaki gecikme ve aşısız nüfus sayısındaki yükseklik vakalardaki artışın en önemli nedeni

Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Sıla Usar İncirli, son 24 saatte yapılan covid-19 test sonucu KKTC’de vaka sayısının 211’e ulaşmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hastalanan her kişiden Sağlık Bakanlığı’nın sorumlu olduğunu ifade etti.

Gıynık Sosyal Medya

Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Sıla Usar İncirli, son 24 saatte yapılan covid-19 test sonucu KKTC’de vaka sayısının 211’e ulaşmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hastalanan her kişiden Sağlık Bakanlığı’nın sorumlu olduğunu ifade etti. 

CTP Milletvekili Sıla Usar İncirli, günlük vaka sayısının 200’ü aştığını belirterek, eksik aşılanma, hatırlatma dozlarında gecikme ve aşısız nüfus sayısındaki yüksekliğin vakalardaki artışın en önemli nedenlerinden olduğunu kaydetti. 

İncirli, kapsamı dar, sürekli geciken, zamanında yapılmayan aşı programı olduğunu ve bu aşı programı yüzünden hastalanan her kişiden Sağlık Bakanlığı’nın sorumlu olduğunu ifade etti. 

CTP Milletvekili Sıla Usar İncirli’nin paylaşımının tamamı şu şekilde: 

“Günlük vaka sayımız 200’ü aştı.  

Eksik aşılanma, hatırlatma dozlarındaki gecikme ve aşısız nüfus sayısındaki yükseklik vakalardaki artışın en önemli nedeni.  

Kapsamı dar, sürekli geciken, zamanında yapılmayan aşı programı yüzünden hastalanan her kişiden Sağlık Bakanlığı sorumludur.” 

(L.G.)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu