FutbolKıbrısManşetSporToplum

İncirli’de Yaralı İki Takım

Aksa Birinci Ligi 8. hafta karşılaşmasında İncirli ile Baf Ülkü Yurdu takımları karşı karşıya gelecek. İki takım da son lig maçlarında puan kaybı yaşamıştı. İncirli takımı son maçta Girne Halk Evi takımına mağlup olurken Baf Ülkü Yurdu ise Ünimar Maraş takımı ile sahasında berabere kalarak liderliği kaybetmişti

Aksa Birinci Ligi 8. hafta karşılaşmasında İncirli ile Baf Ülkü Yurdu takımları karşı karşıya gelecek. İki takım da son lig maçlarında puan kaybı yaşamıştı. İncirli takımı son maçta Girne Halk Evi takımına mağlup olurken Baf Ülkü Yurdu ise Ünimar Maraş takımı ile sahasında berabere kalarak liderliği kaybetmişti.

İncirli son 7 maçta 5 puan toplarken bu puanın 4’ünü dış sahada aldı. İncirli kendi sahasında henüz 3 puan sevinci yaşamazken bu süreçte kendi sahasında sadece 1 puan alabildi. Ev sahibi takım zorlu rakibi Baf Ülkü Yurdu karşısında galibiyet alarak kendi sahasında ilk galibiyeti almak rakibine de ligde ilk yenilgisini aldırmak istiyor.

Baf Ülkü Yurdu ligde 7 hafta sonunda istikrarlı bir tablo çizerken teknik direktör Orçun Volkan takımı ile uyum yaşamış durumda gözüküyor. Genç teknik adam istediklerini takıma yansıtırken takımı da bunu skor tabelasına ve puana yansıtmış gibi gözüküyor. Geçen hafta kaybedilen 2 puanı telafi etmek isteyen batı temsilcisi zorlu rakibi karşısında kazanmak ve tekrardan lider olmak istiyor. İncirli Hüseyin Altıncıoğlu Stadı’nda cumartesi saat 14:30’da başlayacak bu kritik 90 dakikada hakem Hüseyin Özkan düdük çalacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu