KıbrısManşet

İpek Koza Günleri başlıyor

18’nci İpek Koza Günleri, 6-7 Mayıs’ta Girne Bellapais’de gerçekleştirilecek

18’nci İpek Koza Günleri, 6-7 Mayıs’ta Girne Bellapais’de gerçekleştirilecek.

Resmi açılış 6 Mayıs Cumartesi günü.
Organizasyona katılmak isteyen vatandaşlar için toplu taşıma desteği de sağlanacak.

YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR… Girne Belediyesi, Yeşil Barış Hareketi ve Beylerbeyi Muhtarlığı iş birliğinde organize edilen 18. Kıbrıs İpek Koza Günleri 6-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Her yıl olduğu gibi bu yılda birçok etkinliğin ve kültürel tatların yer alacağı 18. Kıbrıs İpek Koza Günleri, 6 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00’te Bellapais Manastırı avlusunda resmi açılışını gerçekleştiriyor.

STAND, SERGİ, SUNUMLAR… Sahne etkinliklerinin yer almayacağı organizasyon kapsamında; sergi, çeşitli sunumlar, stantlar, şiir dinletileri, elişi çalışmaları, fidan dikimi, müzik dinletileri gibi etkinlikler yer alacak.

TOPLU TAŞIMA DESTEĞİ VERİLECEK… Düzenlenecek organizasyonda, daha fazla katılımın sağlanması adına toplu taşıma desteği de verilecek. Buna göre organizasyon günleri olan 6 Mayıs Cumartesi ve 7 Mayıs Pazar günü, saat 10:00 – 20:00 arasında, Baldöken Otoparkından kalkacak olan ücretsiz otobüsler, düzenli olarak etkinlik alanı ve otopark arasında sefer düzenleyecek.

SAHNE ETKİNLİKLERİNE YER VERİLMEYECEK…Bu yıl 18’incisi gerçekleştirilecek olan Kıbrıs İpek Koza Günleri kapsamı, Türkiye’de meydana gelen deprem felaketi nedeni ile değiştiriliyor. Buna göre geçmiş organizasyonlarda yer alan konser, folklor gibi sahne etkinliklerine yer verilmiyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu