Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaGenelManşet

İran ‘futbolda büyücülük’ iddiasıyla uğraşıyor: İki gözaltı

İran Futbol Federasyonu sözcüsü Emir Mehdi Alevi ‘futbolda büyücülük’ iddiasıyla iki kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

İran Futbol Federasyonu sözcüsü Emir Mehdi Alevi ‘futbolda büyücülük’ iddiasıyla iki kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

‘Futbolda büyücülük’ soruşturmasında 50’den fazla kişinin ifadeye çağırıldığını belirten Alevi, söz konusu olayların ülkede futbol heyecanını olumsuz yönde etkilemesine izin verilmemesi gerektiğini vurguladı.

Sözcü İran devlet televizyonunda şöyle konuştu: “Bir büyücüyle irtibata geçtiğini söyleyen iki kişi gözaltına alındı.”

İran’da bir süre önce dört futbol antrenörü büyücülükle ilgili faaliyetleri nedeniyle görevlerinden uzaklaştırılmıştı.

NTV Tahran muhabiri Ali Çabuk da şubatta İran’da ‘futbolda büyücülük’ operasyonu yapıldığını belirterek şu bilgiyi paylaşmıştı:

“Kendisine ‘hayırlılar alemi’ lakabı takan ve ismi açıklanmayan bir kişi uzun yıllardır İran futbolunda maçları ve takımları büyü ve dualarla etkilediğini iddia ederek güç elde etmiş. Bu sabah tutuklandı.”

Geçen yıllarda bazı antrenör ve futbolcular, kimi maçlarda sahalara büyü yapıldığını ve bazı takımların büyücülerle yıllık sözleşme imzaladıklarını öne sürmüşlerdi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu