KıbrısManşet

İş insanı Halil Falyalı cinayeti hakkında yeni gelişme

Dün Çatalköy'de evinin yakınlarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan iş insanı Halil Falyalı cinayeti hakkında yeni gelişme. 

Dün Çatalköy’de evinin yakınlarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan iş insanı Halil Falyalı cinayeti hakkında yeni gelişme.

Uğradığı silahlı saldırı sonrasında olay yerinde hayatının kaybeden Halil Falyalı’nın şoförü Murat Demirtaş olay yerinde hayatını kaybederken Halil Falyalı ise Girne Akçiçek Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Dün elde edilen ilk bilgilere göre Murat Demirtaş’ın kullandığı aracın yan koltuğunda koruma oturduğu bilgisi alınırken arka koltukta ise Falyalı’nın oturduğu belirtilmişti. Ayrıca Halil Falyalı’nın eşinin ve çocuklarının arkada bulunan zırhlı araç olduğu bilgisi de aktarılmıştı.

“EŞİ ARAÇTA YALNIZ; ÇOCUKLARI İSE EVDEYDİ”

Günün ağarmasıyla birlikte Halil Falyalı’ya karşı düzenlenen suikast ile ilgili yeni bilgilerde gelmeye başladı.

SL 001 plakalı Cadillac marka aracın ön koltuğunda Murat Demirtaş ve yan koltukta ise Halil Falyalı’nın oturduğu arka koltukta ise korumasının oturduğu bilgisine varıldı. Öte yandan konvoya dahil olan zırhlı aracın içerisinde ise eşinin yalnız olduğu çocuklarının ise evde bakıcıları ile birlikte olduğu bilgisi elde edildi.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu