KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

İş yerine ait parayı çalan zanlıya 7 gün ek tutukluluk

Lefkoşa'da faaliyet gösteren bir iş yerinde çalışan H. İ. S. toplamda 6 bin 400 TL çaldığı gerekçesiyle soruşturma kapsamında 7 gün daha tutuklu kalacak

Lefkoşa’da çalıştığı iş yerine ait parayı çaldığı iddia edilen Halil İbrahim Sarıçam dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Zanlı H. i. S.’ın tutukluluk süresi 7 gün daha uzatıldı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesine çıkarılan zanlı hakkındaki olguları polis çavuşu Mustafa Özmüezzin aktardı.

Polis, Lefkoşa’da kozmetik üzerine faaliyet gösteren bir iş yerinde dağıtımcı ve pazarlamacı olarak çalışan zanlının 2 Ağustos 2023 tarihinde iş yerinin Girne şubesinden teslim aldığı 6 bin 400 TL nakit parayı iş yerine teslim etmeyerek çaldığını söyledi.

Polis, zanlının şikayet üzerine önceki gün Ercan Havalimanı’nda ülkeden çıkış yapmaya çalışırken gözaltına alındığını ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Polis çavuşu Özmüezzin, zanlının üzerinde yapılan aramada 2 bin 455 TL nakit paranın bulunarak emare alındığını dile getirdi. Soruşturmanın devam çok yönlü ettiğini söyleyen Özmüezzin, iş yerinin bilgisayarlarının inceleneceğini ifade ederek, zanlının aleyhinde 7 gün ek tutukluluk talep etti.

Huzurda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, talep edilen süreyi onayladı.

(Kamalı Haber)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu