KıbrısManşetToplum

İşe çıkmak için evinden ayrılan Ukrayna vatandaşı Sergıı Bekh sırra kadem bastı!

DEVRİM DEMİR

İşe çıkmak için evinden ayrılan Ukrayna vatandaşı Sergıı Bekh’den 7 gündür haber alınamıyor. Bekh aracı ile sırra kadem bastı…

Yaşamını Esentepe’de sürdüren Sergıı Bekh’den 24 Kasım Cuma gününden bu yana haber alınamıyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü Girne’deki işine gitmek için sabah evinden çıkan Bekh’in ortadan kaybolması ailesini de endişelendiriyor.

GIYNIK Gazetesi’nin güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgide, Bekh yönetimindeki BH 1370 OE plakalı aracı ile ‘mobese’ kameralarında Girne’de görüldü.

Takip edilen görüntülerde Sergıı Bekh, aynı gün Kaplıca’da bir markette bir şeyler alırken görüldü. Son sinyali Kaplıca’da alınan Bekh ve aracı sırra kadem bastı.

Eşi tarafından polise yapılan kayıp ihbarının üzerinden geçen 7 günlük sürede polis hiçbir ize ulaşmazken, kayıp Ukrayna vatandaşının bulunması için alarma girdi.

ARABASI DA KENDİ DE ORTADA YOK…
Son sinyalin görüldüğü bölge olan Kaplıca’da geniş çaplı arama çalışması başlatan polis ekipleri hala bir ize rastlamadı. Gazetemizin polis kaynaklardan elde ettiği bilgilerde, Bekh’in bulunması için Kaplıca ve bölgesinde arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu