KıbrısManşet

İsias Hotel tüm Kıbrıs’a mezar oldu!

Şampiyon olarak gittikleri Adıyaman’dan kupa ve madalyalarla dönmesi beklenen Gazimağusa Türk Maarif Koleji voleybol takımı sporcularına, ülkeye tabutta dönmek hiç yakışmadı

İsias Hotel enkazı tüm Kıbrıs’ın üzerine yıkıldı!

İsias Hotel hakkında ihmal boyutunu aşan ve araştırılması gereken korkunç iddialar var

CENAZELERİN BİR KISMI ÜLKEYE GETİRİLDİ…

Adıyaman’daki İsias Hotel enkazında yürütülen arama ve kurtarma çalışmalarının ilk gününden itibaren devam eden umutlu bekleyiş, dün itibariyle yerini kedere bıraktı. Enkaz bölgesinden dün gün boyunca ardı ardına, Gazimağusa Türk Maarif Koleji heyetinde bulunan yurttaşlarımızın cansız bedenlerine ulaşıldığına yönelik gelen haberler yürekleri dağladı. Günlerdir evlatlarımızdan gelecek iyi bir habere odaklanan Kıbrıs Türk halkının umutları da birer birer tükendi. Adıyaman’dan ülkeye sabah saat 03.30 sıralarında getirilen 7’si öğrenci, 2’si öğretmen ve biri veli olmak üzere 10 vatandaşın naaşını, Ercan Havalimanında aileler ile arkadaşları ve sevenleri gözyaşlarıyla karşıladı.

ARD ARDA GELEN ACI HABERLERLE YIKILDIK…

Adıyaman’daki İsias Hotel enkazından ilk acı haber öğretmenler Pamir Konuklu ve İbrahim Yakula’dan geldi. Ardından dün sabahın ilk saatlerinde ise evlatlarımıza ilişkin ilk acı haber Doruk Akın’dan geldi. Ardından Duygu Kalaycı ve Lavin Kalaycı’dan gelen acı haberler herkesi derin kedere sürükledi. Özgür İçme ve Fahri Arkar’ın ardından Akın ailesinin enkazdaki ikinci üyesi Alp Akın’dan geldi acı haberler. Mülkiye Dağlı ve kızı Abide Dağlı ile şampiyon takımın antrenörü Osman Çetintaş’ın cansız bedenlerine ulaşıldığı açıklanırken, Mert Niyazi Topukcuoğlu, Kağan Selim İş ile Elvin Çavdır’ın cansız bedenlerine ulaşıldığı ise cenazeler ülkemize ulaştığı zaman öğrenildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu