
İskele’de sevgilisini darp ettiği ve ayrılması halinde özel görüntülerini ailesiyle paylaşmakla tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanan D.C.K., teminata bağlanarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Doğan Samer’in haberine göre, İskele Kaza Mahkemesi’nde görüşülen davada polis, zanlının “Ciddi Darp”, “Şiddet Kullanma Tehdidi”, “Özel Hayatın Gizliliğini İhlal” ve “Kişisel Verilerin Korunmasını İhlal” suçlarından methaldar olduğunu belirtti.
GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞMAKLA TEHDİT ETTİĞİ İDDİASI
Polis, zanlının Haziran 2026’da sevgilisinin yatak odasındaki kamera görüntülerini yedeklediğini ve sosyal medya hesaplarını kontrol ettiğini açıkladı. Zanlının, ayrılması halinde görüntüleri ailesiyle paylaşacağı ve kadını silahla vuracağı yönünde tehditte bulunduğu da mahkemeye aktarıldı.
PLASTİK BORUYLA DARP İDDİASI
Zanlının 14 Eylül’de sevgilisiyle yaşadığı tartışma sırasında kadını elleriyle ve 78 santimetrelik plastik boruyla darp ettiği belirtildi. Hastaneden darp raporu alan kadın, zanlıdan şikâyetçi oldu.
Polis, soruşturma kapsamında cep telefonları, SD kartlar ve USB belleklerin emare olarak alındığını kaydetti.
Mahkeme, zanlının kimlik ve seyahat belgelerine el konulmasına, yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, 150 bin TL nakdi teminat yatırmasına ve iki KKTC vatandaşının 350’şer bin TL kefalet senedi imzalamasına karar verdi. Zanlının ayrıca haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispatıvücutta bulunmasına hükmedildi.
Polisin, kadının çocuğunun da şiddete maruz kaldığı yönündeki iddiaları araştırdığı öğrenildi.





































