FutbolKıbrısManşetSporToplum

İskele’de Sonucu Merakla Beklenen Maç

Aksa Birinci Ligi 8. hafta karşılaşmasında pazar seansındaki bir diğer maç İskele'de oynanacak. Pera Gençlerbirliği ile Esentepe takımlarının karşı karşıya geleceği zorlu 90 dakikada maçın sonucu merak ediliyor

Aksa Birinci Ligi 8. hafta karşılaşmasında pazar seansındaki bir diğer maç İskele’de oynanacak. Pera Gençlerbirliği ile Esentepe takımlarının karşı karşıya geleceği zorlu 90 dakikada maçın sonucu merak ediliyor.

Pera Gençlerbirliği takımı son lig maçında Miracle Karşıyaka karşısında iyi futbol oynamış ancak son vuruşlarda etkili olamadı. İskele ekibi o maçı kaybetse de formda rakibi Esentepe karşısında kazanarak M.Karşıyaka maçında kaybedilen 3 puanı telafi etmek istiyor.

Ahmet Ogan’ın takımı kendi sahasında oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmezken bu süreçte 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Pera Gençlerbirliği takımı kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak maçı kazanmanın planlarını yapıyor. Esentepe takımı ligde son 7 maçta 13 puan toplarken son 2 lig maçında ise 6 puan topladı.

Pera Gençlerbirliği karşısına oldukça moralli çıkacak olan takımda moraller oldukça yüksek. Davut Kansu zorlu deplasmandan 3 puan hesapları yaparken tecrübeli teknik adamı bu maçtaki en büyük kozu son haftalarda yükselen form grafiği ile dikkat çeken Deniz Kibar olacak. Esentepe dış sahada 6 puan toplarken bu süreçte 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Sonucu merakla beklenen maç pazar saat 14:30’da İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanacak. Bu kritik maçta Serhan Şİmşek düdük çalacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu