GenelKıbrısManşet

İskele’de Vefat Eden Zehie Helin Reessur, 18. Yaş Gününde Anıldı

İskele’de cinayete kurban giden 16 yaşındaki Zehie Helin Reessur, bugün 18. yaş gününde anıldı. Zehie Helin Reessur’in sevenleri, öğretmenleri, arkadaşları ve okul müdürü mezarı başında toplandı.
Helin’in arkadaşları yayımladıkları mesajda; Canımız, meleğimiz Zehie Helin Reessur’un 18. doğum günüydü. Eğer aramızda olsaydı, muhtemelen bu özel günü sevdikleriyle birlikte kutluyor olurdu. Ancak hayatının baharında, beklenmedik bir şekilde hayattan koparıldı.
Helin için 18. doğum günü, her genç gibi sabırsızlıkla beklediği önemli bir dönemdi. Bu günü kutlamak, onun için büyük bir heyecan ve mutluluk kaynağıydı. Ancak hayat, bazen beklenmedik dönemeçlerle karşımıza çıkabiliyor ve Helin’i aramızdan erken aldı.

Bugün, Gazimağusa Meslek Lisesi’nden müdür, öğretmenler ve Helin’in sevgi dolu arkadaşları bir araya geldiler. Helin’in mezarını ziyaret edip onun doğum gününü kutladılar. Onunla geçirdikleri güzel anıları hatırlayarak, gülümsemeleri ve gözlerindeki hüzün bir aradaydı. Helin’in sevgisi ve anısı, kalplerimizde daima canlı kalacak. Onun anısını hep yaşatacağız.
Helin, hayatının kısa olmasına rağmen, etrafındakilere neşe ve sevgi yaymayı başaran özel bir insandı. Seni özlüyoruz Helin, seni her zaman kalbimizde taşıyacağız.” dedi…

Diğer Haberler

Başa dön tuşu