GenelKıbrısManşet

İskele’de yeni ortaokul için imzalar atıldı

Döveç Group tarafından İskele bölgesine tam donanımlı bir okul inşa edilecek. Eğitime, “Muharrem Döveç Ortaokulu” ismiyle kazandırılacak okulun çok amaçlı salonuna da "Şampiyon Meleklerin" adı verilecek

Döveç Group, özel bir şirket olsa da, bu halka mal olmuş bir şirket olarak zor zamanlarda ülkesi için elini taşın altına koyduğunu ve koymaya da devam edecek”

Muharrem Döveç Ortaokulu, toplamda 8 bin metrekare olarak inşa edilecek ve son teknoloji ile donatılacak

DÖVEÇ GROUP ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU…

“Bir Okul da Sen Yap” projesi kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı ile Döveç Group arasında, İskele bölgesine yeni ortaokul yapımına ilişkin protokol imzalandı. Protokole, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile Döveç Group Direktörü Burçin Döveç imza koydu. Protokol kapsamında Döveç Group, üç yıllık sürede İskele’nin Bahçeler bölgesinde tam donanımlı bir okul inşa edecek. Muharrem Döveç Ortaokulu ismi ile eğitime kazandırılacak olan okulun içerisinde yer alacak çok amaçlı salona ise “Şampiyon Meleklerin” adı verilecek. Döveç Group tarafından 75 Milyon TL’lik bütçe ile finanse edilerek, çağdaş ve modern mimarisi ile hayat bulacak.

DÖVEÇ: PROJEYİ HAYATA GEÇİRMEKTEN DOLAYI HEYECAN VE ONUR DUYUYORUZ…

Felaketin oluşturduğu yaraları dayanışma ruhu içerisinde, kenetlenerek atlatabileceklerini belirten Döveç Group Direktörü Burçin Döveç, böylesi dönemde herkesin kendi payına düşeni ve elinden geleni yapması gerektiğinin önemine vurgu yaptı. Bakanlığın başlattığı “Bir Okul da Sen Yap” kampanyası kapsamında, Döveç Group Ailesi olarak tüm şartları zorlayarak okul projesini öne aldıklarını söyleyen Burçin Döveç, imza koydukları protokol ile uzun süredir hayalini kurdukları projeyi hayata geçirmekten dolayı heyecan ve onur duyduklarını da ifade etti.

“KURUCUMUZ, BABAMIZIN ADINI TAŞIYACAK”…

Döveç, bu projenin, diğer iş insanları için de bir örnek teşkil edeceğine inandığını belirterek, “Eğitim sektörüne yapacağımız bu katkı ile kurucumuz, babamızın adını taşıyan Muharrem Döveç Ortaokulu, İskele Bölgesi’nde artan talebin ve ihtiyaçların karşılanması noktasında büyük fayda sağlayacak. Bu proje ile geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha iyi bir eğitim alabilmesine ve hayatlarını şekillendirebilmelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu