ManşetTürkiye

İstanbul Üniversitesi kampüsü halka açıldı, vatandaşlar film izler gibi öğrencileri izledi

İstanbul Üniversitesi kampüsü halka açık hale geldi. Tartışmaları karar ardından sosyal medyadan amfilerden fotoğraflar paylaşılmaya başland

İstanbul Üniversitesi kampüsü halka açık hale geldi. Tartışmaları karar ardından sosyal medyadan amfilerden fotoğraflar paylaşılmaya başlandı. Paylaşılan fotoğraflarda üniversiteye dışardan gelen vatandaşların öğrencileri izlediği görüldü.

Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından olan İstanbul Üniversitesi’nin kapılara ziyaretçiye açıldı. Alınan büyük tepki çekerken İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar, “duvarsız üniversite” tanımını belirlediklerini söylemişti.

Üniversitenin bir simgesi haline gelen Beyazıt kampüsünün yanı sıra Laleli, Horhor, Avcılar, Çapa, Şişli, Kadıköy, Bahçeköy, Bakırköy ve Büyükçekmece’de bulunan yerleşkeleri de ziyaretçilere açıldı. Hafta içi sabah 08.30’dan akşam 17.00’ye kadar ziyarete açık olan bu yerleşkelere sorgu sual olmaksızın elini kollunu sallayan herkes girebilecek.

Büyük tartışmaya neden olan kararın güvenlik açığına neden olabileceği belirtilmişti.

İstanbul Üniversitesi Kampüsü Göçmene Mülteciye Mesken Oldu İstanbul Üniversitesi Kampüsü Göçmene Mülteciye Mesken Oldu

AMFİDE DERS ÇALIŞANLARI İZLEDİLER
Kararla birlikte bugün İstanbul Üniversitesi amfilerinden fotoğraflar sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Paylaşılan fotoğraflarda amfide vatandaşların amfide ders çalışanları izlediği görülüyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu