KıbrısManşet

İstanbul’dan 200 kişi daha geldi: Rezervasyonu olanlar otele gidecek

Rezervasyonu olanlar otele, olmayanlar kendi imkanlarıyla istedikleri yerlere gidiyorlar!

Gıynık Özel Haber

Covid-19 vakaları artarken, İstanbul’dan gelen uçak Ercan Havalimanı’na iniş yaptı.

Gelen uçakta 200 kişi bulunuyor. Bu gece yarısı ise 150 kişi daha ülkemize geleceği belirtildi.

Dün gece gelen 150 yolcuyla birlikte toplamda yaklaşık 350 kişi daha bugün ülkeye giriş yapmış oldu.

İstanbul’dan saat 18.10’da iniş yapması beklenen uçakta gelen yolculardan otel rezervasyonu bulunanlar, tatil yapacakları otellere özel otel araçlarıyla gönderilirken, rezervasyonu olmayan ve ülkede ikamet edenlerin ise otobüslerle karantina otellerine götürüleceği belirtilmiş ve havaalanına 5 otobüs gitmişti.

Havaalanına giden 5 karantina otobüsü oradan yolcu almadan boş olarak ayrıldı. Başbakanlık tarafından bugün yapılan açıklamada, otel rezervasyonu bulunan turistlerin kendi otellerinde test sonuçlarını bekleyebilecekleri açıklandı fakat geriye kalan yolcuların ne yapacağına dair bir açıklama olmadı. Ülkeye gelen yolcuları hava limanından alıp karantina oteline götürmek için gelen otobüsler, boş olarak hava limanından ayrıldı. Birçok yolcu otellere ait vip araçlarla hava limanından ayrılırken, bazı yolcuların ticari taksilerle, bazı yolcuların ise kendilerini almaya gelen yakınlarının özel araçlarıyla hava limanından ayrıldığı da gözlemlendi.

Otel rezervasyonu olan yolcular için otel araçları hazırda bekliyor.

Otel rezervasyonu olmayan yolcular ise otobüslerle Bakanlar Kurulu’nun belirlediği karantina otellerine götürülecekti ancak, az önce edinilen bilgiye göre bekleyen 5 otobüsten 4’ü havaalanından boş olarak geri döndü.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu