KıbrısManşetToplum

Hüdaverdi: “İyi dilekleriniz ve dualarınız sayesinde çok iyiyim ve iyi olacam”

Dr. Özcan Hüdaverdi, açıklamada bulunarak Yüksek tansiyon ve strese bağlı spazm geçirdiğini açıkladı

Dr. Özcan Hüdaverdi, açıklamada bulunarak Yüksek tansiyon ve strese bağlı spazm geçirdiğini açıkladı.

Açıklamanın tamamı şu şekilde:

“İyi dilekleriniz ve dualarınız sayesinde çok iyiyim ve iyi olacam🙏🤲

21 kasım 2022;
Kayıtlı 42 hasta ve bakınmak için numara bulamayan 30 civarı hastaya bakarken, babamın fenalaştığını ve acil servisinde üç doktor ile müdahale ederken odaya girmeye çalışan ve bize ne zaman bakacaksın diyenlere selamlarım olsun!

Babamı yoğun bakım ünitesine yatırdıktan sonra bozuk bir sistemsizliğin içinde maalesef üzülerek söylüyorum….

Doktora saygı göstermeyen kişilere özveri ile hizmetime devam ettim…!!

Yüksek tansiyona bağlı şiddetli baş ağrısı nedeniyle bir takım ilaçlar aldıktan sonra kendimi iyi hissettmediğimden dolayı Akçiçek acile ekg çektirmeye gittim.

Ekg’min şüpheli olması nedeniyle meslektaşlarım ile birlikte lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu hastanesine gittiğim sırada, üzülerek öğrendiğim ve benim ve ailemin bile haberi olmayan durumumdan, haber sitelerinde kalp krizi geçirdiğimi sayelerinde öğrendim!!!!!!!!!

Yüksek tansiyon ve strese bağlı yaşadığım rahatsızlığı meslektaşlarım sayesinde gerekli tetkik ve tedavi ile kriz olmadığını, spazm geçirdiğimi tespit ettik.

Ben Lefkoşa hastanesine adım atmadan ve haber yapan habercilerden şikayetçi olacağımı bildiriyorum! (İnşallah bunu da haber yaparsınız)

Sağlığım çok iyi,
benimle yakından ilgilenen Dr Ayşe, Dr naciye, Dr özlem, Dr recep ve beni karşılayan Dr Eser Varış, Koraltay, Filiz, Rabia , Dilek , Gülşah Sertaç, Değer Çokbilen, Hüseyin Soleligil, lefkoşa koroner yoğun bakım ve anjio ünitesinde çalışan herkese çok teşekkür ediyorum.❤️❤️❤️

Beni arayan, mesaj atan herkese çok teşekkür ediyorum, babamın durumu kritik yoğun bakım ünitesinde.
Şu an iyiye doğru gidiyoruz”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu