KıbrısManşet

İyiliğe devam

Evkaf İyilik Gönüllüleri gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile iyilikte yarışmaya devam ediyor.

Tamamı gönüllülerden oluşan Evkaf İyilik Gönüllüleri, yaptıkları iyilikler ile gönülleri fethetmeye devam ediyor. Lefkoşa İyilik Gönüllüleri’nden 16 genç dün Lapta Huzurevi’ne bir ziyaret gerçekleştirerek, orada kalan yaşlılarımızı ziyaret etti ve gün boyunca onlarla birlikte keyifli vakit geçirdiler.

 

Okulların tatil olmasını fırsat bilen çocuklar, tatillerini en iyi şekilde değerlendirmek için böyle bir organizasyonda yer aldıklarını ve yaptıkları ziyaretten dolayı da çok mutlu olduklarını ifade etti. Huzurevinde kalan yaşlılar ile öğle saatlerinde yemekte buluşan İyilik Gönüllüleri, herkes ile teker teker ilgilenerek sohbet etti. Yüzlerin güldüğü sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret birbirinden güzel anlara sahne oldu. İyilik Gönüllüleri’nin iyilikte yarışan çocukları ziyaretlerinde yaşlılarımıza yemeklerini kendi elleri ile ikram ettiler ve her biri ile yakından ilgilendiler. Yapmış oldukları anlamlı etkinliklere bir yenisini daha ekleyen İyilik Gönüllüleri sosyal sorumluluk projeleri ile Kuzey Kıbrıs’ın her noktasına iyilik dağıtmaya devam ediyor.

YÜZLER GÜLDÜ…

Lapta Huzurevi yetkili isimlerinden biri olan Mehmet Ali Ellidört ise yapılan ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada, düzenlenen bu etkinliklerin devamını dilediklerini ve İyilik Gönüllüleri’nin düzenli olarak kendilerini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti.

Huzurevinde kalan yaşlılarımızın tek istediği şeyi bu etkinlikler olduğunu belirten Ellidört, “Lapta Huzurevi olarak yaşlılarımızın her biri ile yakından ilgileniyoruz ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Ancak yaşlılarımızın en çok istediği şey hatırlanmak ve yalnız olmadıklarını hissetmek. Gördüğünüz gibi şuanda çok güzel ve mutlu bir ortam var. Bildiğiniz üzere önümüzde 18-24 Mart tarihleri arasında Yaşlılar Haftası var. Huzurevimizde kalan yaşlıları en çok mutlu eden ve yüzlerini güldüren şey yapılan ziyaretler oluyor. Tüm halkımızı yaşlılarımızın unutulmadıklarını ve değer gördüklerini hissetmeleri için buraya davet ediyoruz” açıklamasını yaptı.

ŞUBAT TATİLİ EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİ…

İyilik Gönülleri Lefkoşa koordinatörü Su Evsal ise Şubat tatilinde çocuklarımızın boş zamanları en iyi şekilde değerlendirmek için bu ziyareti organize ettiklerini söyledi ve Lapta Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı mutlu etmek için böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini açıkladı. Evsal, “Yaşlılarımızın her biri ile yakından ilgilenmeye çalıştık ve onlara ikramlarımızı verdik. Burada olduğumuz süre boyunca ihtiyaçlarını karşılamalarında yardım ettik. İyilik Gönüllüleri olarak Lapta Huzurevine düzenli ziyaretlerde bulunuyoruz. Gençlerimiz arasında yaşlılarımız tarafından yakından tanınan kişilerde bulunuyor. Böylesine sıcak ve samimi bir ortamı inşa edebilmek için uzun süredir çalışıyoruz ve başarılı olduğumuzu da görmek bizi çok mutlu ediyor. Olabildiğince sık huzurevi ziyareti gerçekleştirerek yaşlılarımızın yalnız olmadığını ve onların yanında olduğumuzu hissetmeleri için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. İsteyen herkes bizlere katılabilir ve iyilik dağıtabilir” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu