KıbrısManşetSağlıkSiyaset

İyilik meleği Rüya Jolibois’ten siyasilere tepki

Siyasilerin halk sağlığını hiçe saydığına dikkat çeken Rüya Jolibois, “Tribünlere oynamaktan vazgeçin. Millet dışarda hastalıktan ve açlıktan kırılırken sizleri de halkın arasında yardım paketi dağıtmaya davet ediyorum” dedi


Girne’nin tanınmış simalarından ‘iyilik meleği’ olarak bilinen Rüya Jolibois, Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli’nin görevden alınmasına ve siyasilerin tutumlarına tepki gösterdi. Siyasilerin halk sağlığını hiçe saydığına dikkat çeken Rüya Jolibois, “Tribünlere oynamaktan vazgeçin. Millet dışarda hastalıktan ve açlıktan kırılırken sizleri de halkın arasında yardım paketi dağıtmaya davet ediyorum” dedi.

Siyasilerin koltuk kavgasını bırakıp halkın sorunlarına el uzatması gerektiğini savunan Jolibois, “Keşke Ayşe nineyi, Mustafa amcayı, gözleri görmeyen Hatice teyzeyi düşünseniz, bu soğuklarda onların kira, elektrik, tüp gaz ve su ihtiyaçlarını giderecek paraları var mı diye bir sorsanız” diyerek, “Merak etmeyin yiyecek erzaklarını zaten biz karşılıyoruz. Paranız cebinizde kalsın” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu