DünyaKültür SanatManşet

Jason Momoa yeni Aquaman kostümünü paylaştı

Atlantis Kralı'nın yeni "gizli kostümü", Aquaman'in 1980'lerde kültleşen mavi kostümünden ilham aldı.

Aquaman yıldızı Jason Momoa, DC yapımının gelecek devam filminde süper kahramanın giyeceği yeni kostümün ilk fotoğrafını hayranlarıyla paylaştı.

Momoa, Instagram gönderisinde Aquaman and the Lost Kingdom için iki görünümünü paylaştı. Paylaşım, aktörün 2018 tarihli filmde giydiği altın ve yeşil renkteki kostüme ilaveten daha koyu renkteki, metalik “gizli kostümü” içeriyor.

Yönetmen James Wan da Instagram’da Arthur Curry/Aquaman’in görünümünün fotoğraflarını paylaştı ve “gizli kostümün”, “kafadanbacaklıların kamuflaj yeteneğine dayanan Atlantis teknolojisi” olduğunu söyledi. Wan, senarist David Leslie Johnson’la kendisinin Aquaman’in 1980’lerde giydiği mavi kostümünden ilham aldığını ekledi.

Wan’ın bahsettiği kostüm ilk olarak 1986 yapımı Aquaman mini dizisinde görülmüştü. Kostümü yazar ve DC prodüksiyon tasarımcısı Neal Pozner tasarlamıştı ve kostüm, serinin hayranları arasında kült statüsüne erişmişti.

David Kane/Black Manta rolünü oynayan Momoa’nın rol arkadaşı Yahya Abdul-Mateen II de dahil birçok ünlü, Atlantis Kralı’nın kostümüne yorum yaptı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu