KıbrısManşet

K.T Antrenörleri Derneği 27.olağan mali genel kurulu gerçekleştirildi

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği 27.olağan mali genel kurulu akşam yapıldı.

 

 

Dernek lokalinde yapılan olağan mali genel kurulda divan başkanlığını tüzük gereği dernek başkanı Süleyman Göktaş, sekreterlikleri ise Turgay Kara ile Hüseyin Cantürk yaptı.

 

 

FAALİYET RAPORU

27.mali genel kurulda faaliyet raporu Antrenörler derneği başkanı Süleyman Göktaş okudu. Bir yıllık süre içerisinde dernek olarak yönetim kurulu üyeleri ile birilikte faaliyetleri tamamladıklarını belirtti. Pandemi koşulları nedeniyle futbol liglerine ara verildiğini sokağa çıkma yasakları konulduğunu belirten Süleyman Göktaş, covid 19 nedeniylede 2020-2021 futbol sezonu oynanmadığına vurgu yaptı. Covid 19 salgını nedeniyle Kasım-Aralık 2020, Ocak 2021 aylarında gerçekleştirmedikleri toplantıları,  telefoniyen birçok kez yönetim kurulu üyeleri ile görüşmeler yaptıklarını belirten Süleyman Göktaş, 2021 Şubat ayı itibarı ile pandemi koşullarının zaman zaman hafilemesiyle yarım kalan Bölgeler Terfi Müsabakları (BTM) liginde başarılı olan antrenörlere ödül töreni düzenlediklerini belirtti. Yüz yüze yapılan yönetim kurulu toplantılarında seminer kararı alınarak 2021 yılı Temmuz ayında semineri başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğine vurgu yapan Süleyman Göktaş, 2021-2022 futbol sezonu içinde Kulüpler Birliği başkanı Aytaç Karavezirler ile mutabakata varılarak teknik adamlarımız için maçlara giriş kartı verildiğini söyledi. Lig öncesinde ve geride kalan 2 haftalık sürede antrenörlerin görevden alıdıklarını üzülerek gördüğünü belirten başkan Süleyman Göktaş, kulüpler ve antrenörler arasında zaman zaman yaşanan görevden alınmalar sonrası ekonomik konularda yaptırım tamamen KTFF uhdesinde olduğunun altını çizerek

sorunun çözülmesi noktasında “Uyuşmazlık Çözüm Kurulu” kararlarına bağlı olduğunu üyelerin bilgisine getirdi. Göktaş, yeni başlayan 2021-2022 futbol sezonunda ikinci haftası geride kalan Aksa liglerinde tüm camialara başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

 

MALİ RAPOR

Mali raporu genel sekreter Hişam Tarazi tarafından üyelerin bilgisine sunuldu. Derneğin 312.760.63 TL gelirleri olduğu, 121.419.19TL giderleri olduğun, gelirlerin, giderlerin sonucunda iyi bir ekip çalışması ile birlikte banka mevcudunda 191.341.44 TL olduğunu açıkladı. Faaliyet ve mali rapor oybirliği ile onaylandı. Dilek ve temenniler bölümü sonrasında Antrenörler Derneği 27.mali genel kurulu gerçekleştirilmiş oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu