GenelKıbrısManşetSiyaset

Kafalar karıştı

Tahsin Ertuğruloğlu’ndan “futbol sadece futbol değildir” sözünü haklı çıkaran çıkış

Tahsin Ertuğruloğlu’ndan “futbol sadece futbol değildir” sözünü haklı çıkaran çıkış

*KKTC Dışişleri Bakanı, Galatasaray Başkanını ‘ti’ye alırken AK Parti’yi hedefe koydu.

*Ertuğruloğlu, AK Parti KKTC Temsilcisinin beğendiği paylaşımı, medyaya düştüğü halde kaldırmadı.

FENERBAHÇELİLİĞİ AĞIR BASTI

Fanatik Fenerbahçe taraftarı Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un iki elini Galatarasay Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in yanaklarına götürdüğü ve büyük tartışmalara yol açan fotoğrafı paylaştı. Söz konusu fotoğraf, pek çok Fenerbahçeli taraftarca Galatasaray’ın Erdoğan hükümeti tarafından desteklendiği ve sistem tarafından korunduğu iddiasına dayanak yapılıyor.

AK PARTİ TEMSİLCİSİ BEĞENDİ

Erdoğan’a ve AK Parti iktidarına bağlılığıyla bilinen Ertuğruloğlu’nun AK Parti’nin de tepki çekmesine yol açan bu fotoğrafı alaycı bir ifadeyle paylaşması akıllarda soru işareti yarattı. Fotoğrafın altına “şampiyon kutlamaları kabul ediyor” diye yazan Ertuğruloğlu’nun paylaşımını beğenenlerden birisi de AK Parti KKTC Temsilcisi Fahri Yönlüer oldu. Bu beğeni, durumu daha da garip bir hale getirdi.

TEPKİ GÖSTERENE SERT ÇIKTI

Ertuğruloğlu, “hiç centilmen bir paylaşım olmadı Sayın Bakanım” diyen bir Galatasaraylıya şu yanıtı verdi: “Centilmence yaklaşım centilmenlere yapılır. Sizlere yapılmıyorsa bunun çok net bir anlamı vardır.” Bakan, “yarın fırçayı yediğinde ben öyle demek istememiştim dersin” şeklindeki bir başka yorumu ise yanıtsız bıraktı. Konu medyaya düştüğü halde şu ana kadar Ertuğruloğlu’nun paylaşımını, Yönlüer’in ise beğenisini kaldırmaması dikkat çekti.

HÜKÜMET KURUM’A DESTEK VERMİŞTİ

Seçimde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum için düzenlenen geceye KKTC’den üst düzey katılım olmuştu. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın yanı sıra Başbakan Ünal Üstel ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’nın etkinliğe katılması KKTC hükümetinin Kurum’a açık desteği olarak yorumlanmıştı. Metrekare fiyatı İtalya’nın Milano şehrinde

Diğer Haberler

Başa dön tuşu