GenelKıbrısManşetToplum

Kahve Dünyası Kıbrıs’taki ilk mağazasını açtı

‘’Hepimizin Ortak Noktası" Kahve Dünyası, Kıbrıs’taki ilk mağazasını 13 Aralık’ta Lefkoşa Dereboyu’nda açtı

‘’Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, Kıbrıs’taki ilk mağazasını 13 Aralık’ta Lefkoşa Dereboyu’nda açtı.

Lefkoşa Kahve Dünyası mağazası artık Kıbrıslı misafirlerini Türk Kahvesinden unlu mamullere, ev yapımı sandviçlerden çikolataya, yöresel kahvelerden soğuk içeceklere eşsiz lezzetlerle buluşturacak.

Yarım asırdır kahve – kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan, Türkiye’nin en büyük kahve zinciri Kahve Dünyası, artık misafirleriyle Kıbrıs’ta da buluşacak.

13 Aralık’ta Kıbrıs’taki ilk mağazasını Lefkoşa Dereboyu’nda açan Kahve Dünyası, misafirlerine kahveden çikolataya, dondurmadan unlu mamullere bini aşkın lezzet sunuyor. 2004 yılında ilk mağazasını İstanbul Eminönü’nde açtığı günden bu yana büyümesini aralıksız sürdüren Kahve Dünyası’nın Türkiye’de 38 ilde 300, yurtdışında ise İngiltere, Romanya, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Dubai’de 14 mağazası bulunuyor.

Mağazaları dışında Türkiye genelinde binin üzerinde akaryakıt noktasında da kahve severlerle buluşan Kahve Dünyası’nın 2024’te Türkiye’de 60 yeni mağaza açma planı bulunuyor. Yurt dışı yatırımlarına da devam edecek olan Kahve Dünyası; Almanya, Hollanda, Azerbaycan, Bulgaristan ve Balkanlar’da da mağaza açmayı hedefliyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu