GenelKıbrısManşet

Kalavaç’ta bir tarlada bulunan top mermisi konusunda GKK’dan ‘Tehlikeli bir durum yok. Mermi oraya atılmadı, taşındı.’ açıklaması

Kalavaç‘ta bir evin yakınında bulunan top mermisi konusunda GIYNIK GAZETESİ'ne açıklamalarda bulunan Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ytetkilileri söz konusu merminin canlı mermi olmadığını ve eğitimde amaçlı kullanılan, ayrıca patlayıcı olmayan bir demir gülle olduğunu ifade etti.

GIYNIK GAZETESİ-ÖZEL HABER

Kalavaç‘ta bir evin yakınında bulunan top mermisi konusunda GIYNIK GAZETESİ‘ne açıklamalarda bulunan Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ytetkilileri söz konusu merminin canlı mermi olmadığını ve eğitimde amaçlı kullanılan, ayrıca patlayıcı olmayan bir demir gülle olduğunu ifade etti.

Söz konusu merminin hedef alanının 2.3 KM uzağında bulunması nedeniyle herhangi bir atış neticesinde oraya ulaşmasının mümkün olmadığını belirten yetkililer, yapılan incelemeler neticesinde, merminin bölgeye atış alanından hurda toplayan kişiler tarafından alınıp taşındığı ihtimali üzerinde durulduğunu vurguladı.

(L.G.)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu