GenelKıbrısManşetSağlık

Kaliteli ve güvenli tedavinin adresi Lefkoşa Sevinç Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezi

Lefkoşa Sevinç Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezi Dr. Mehmet Emin Kaptan öncülüğünde, tüp bebek , kadın hastalıkları ve doğum alanlarında uzman hekimler, deneyimli ekip çalışanları ve en son teknoloji ile sizleri kaliteli ve güvenli bir ortamda tedavi imkanı sağlıyor.

Başhekim Op. Dr. Mehmet Emin Kaptan, Doç. Dr. Ahmet Eser ve Op. Dr. Ayten Gilanlıoğlu’nun hizmet verdiği Lefkoşa Sevinç Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezi ekibinin tüm personeli, konularında uzman ve kendilerini kanıtlamış kişilerden oluşuyor.

Sürekli olarak dünya genelinde tıp gelişmelerini takip ederek kendilerini yenileyen kadrosu ile KKTC’nin ilk laparoskopik endometriozis cerrahisi Lefkoşa Sevinç Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezinde yapıldı.
Kadın hastalıkları ve doğum alanında verilen hizmetler arasında Normal doğum, Sezeryan Doğum , Myomektomi, Histerektomi, Laparoskopik Cerrahi, Over torsiyonu , Genital Estetik bulunuyor.

Tüp Bebek alanında verilen hizmetler ise Ivf , Yumurta Donasyonu , Sperm Donasyonu , Embriyo Donasyonu, Genetik Tanı , Tese/ Tesa ,Aşılama , Yumurta Dondurma ,Sperm Dondurma,Embriyo Dondurma bulunuyor.
Lefkoşa Sevinç Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezi’ne 0392 444 04 83 , 0392 229 27 77 numaraları telefonlardan ulaşılabildiği gibi;

www.lefkosatupbebekmerkezi.com internet sitesinden de ayrıntılı bilgi alma fırsatı sunuluyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu