GenelKıbrısManşet

Kamayla geziyordu

Güzelyurt’ta polisi görünce yönetimindeki kiralık araçla kaçan İbrahim Kaşıkçı’nın aracında ve evinde çıkanlar “yok artık” dedirtti

GÜREN TİLKİ

Güzelyurt’ta polisi görünce yönetimindeki kiralık araçla kaçan İbrahim Kaşıkçı’nın aracında ve evinde çıkanlar “yok artık” dedirtti

Polisleri görünce aracındaki uyuşturucu dolu çantayı atarak kaçan İbrahim Kaşıkçı’nın evinde de uyuşturucu bulundu

Polis, İbrahim Kaşıkçı’nın kullandığı kiralık araçta 45 santimetre uzunluğunda ucu sivri ve keskin eğri bir kama buldu

TEDİRGİN EDEN SUÇLAR TIRMANIYOR

Ülkeyi tedirgin eden suçlar her geçen gün tırmanırken, Güzelyurt’ta devriye gezen polisten korkup kaçan İbrahim Kaşıkçı’nın aracından ve evinden uyuşturucu fışkırdı. Yönetimindeki ZSB 561 plakalı kiralık araçla kaçan camından uyuşturucu dolu naylon poşeti başka bir mahalleye atarak kaçan zanlı, kısa sürede kıskıvrak yakalandı. Aracında yapılan aramada polis, 45 santimetre uzunluğunda ‘kama’ ele geçirdi, aynı gün zanlının evinde mahkeme emri ile arama gerçekleştirdi. Atılan uyuşturucu mahalle sakinleri tarafından bulunarak polise bilgi verildi. Olay yerinde yapılan incelemelerde, polis naylon poşet içinde 5 gram Hintkeneviri ele geçirdi.

EVİ UYUŞTURUCU ZULASI

İbrahim Kaşıkçı dün tutukluluk talebi ile Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Polis memuru Ahmet Sonat mahkemede verdiği ifadede, zanlının Güzelyurt Ecevit Caddesi üzerinde polisten kaçmaya çalışırken yakalandığını söyledi. Sonat, zanlının aracında 45 santimetre uzunluğunda kama bulunduğunu aynı gün mahkeme emri ile evinde de arama yapıldığını kaydetti. Polis, zanlının evinde gerçekleşen aramada içinde uyuşturucu madde tespit edilen 7 adet kâğıt parçası içinde sigara ve yine içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 12 adet sigara izmariti bulunduğunu belirtti.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ MERCEK ALTINDA

Zanlının uyuşturucu attığı bölgede kamera görüntülerinin incelenmek üzere emare alındığını ifade eden polis, uyuşturucu maddelerin analize gönderildiğini kaydetti. Soruşturmanın devam ettiğini alınması gereken ifadeler olduğunu belirten polis, bir gün tutukluluk talep etti. Yargıç Gülay Uğur, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlı İbrahim Kaşıkçı’nın bir gün tutuklu kalmasına karar verdi.    

Diğer Haberler

Başa dön tuşu