KıbrısManşet

Kamiloğlu: Covid-19 tedavisi görmekte olan bir kişinin hayatını kurtarabilirsiniz

Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Göğüs Hastalıkları uzmanlarından Emine Kamiloğlu, sosyal medyadan bir duyuru yayınlayarak, daha önce COVID-19 geçirmiş ve kanında antikor seviyeleri pozitif bulunan kişilerin hastaneye giderek 5 dakikalık bir işlemle kan bağışında bulunmalarının hayati önem arz ettiğini ifade etti

Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Göğüs Hastalıkları uzmanlarından Emine Kamiloğlu, sosyal medyadan bir duyuru yayınlayarak, daha önce COVID-19 geçirmiş ve kanında antikor seviyeleri pozitif bulunan kişilerin hastaneye giderek 5 dakikalık bir işlemle kan bağışında bulunmalarının hayati önem arz ettiğini ifade etti.

Dr. Emine Kamiloğlu’nun sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

“Daha önce COVID-19 geçirmiş ve kanında antikor seviyeleri pozitif bulunan kişilerin hastaneye gelip 5 dakikalık bir işlemle kan bağışında bulunmaları hayati önem arz etmektedir. Bu işlem ile COVID-19 tedavisi görmekte olan bir kişinin hayatını kurtarabilirsiniz. Bu toplumsal bir görevdir. Herkesi sağduyulu olmaya ve COVID-19 hastalığını geçirdiğini bildikleri yakınlarını hastaneye gelip kan bağışında bulunmaları için teşvik etmeye çağırıyoruz.

Biz; bu mücadele için hazırız. Sizlerin de her adımda bizlerle toplumsal bir mücadelede yanımızda olmanızı bekliyoruz. Kan vermek hayat kurtarır…

Not: Kan bağışında bulunacak olanlar Dr. Burhan Nalbantoğlu DH Talasemi Merkezi kan bankasından Suat Keskin’e ulaşmaları gerekmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu