Genel

Kampanyalı projeler fırsatı devam ediyor

Kuzey Kıbrıs’ın seçkin firmaları tarafından sunulan konut projeleri kira garantisi ve kolay ödeme planlarıyla dikkat çekiyor

Özyalçın Construction, NorternLAND Construction, Noyanlar Construction ve Emtan Construction seçkin projeleriyle ön planda.

KOLAY ÖDEME PLANI VE KİRA GARANTİSİ… Kuzey Kıbrıs’ın seçkin firmaları tarafından sunulan konut projeleriyle ilgili kampanyalar devam ediyor. Kira garantisi ve ödeme planlarıyla dikkati çeken kampanyaları sürdüren firmalar, seçkin, çok iyi konumlandırılmış ve yüksek inşaat kalitesi sundukları konutlarla sadece yabancı değil, yerli yatırımcıyı da hedefliyor. Girne, Lefkoşa, Gazimağusa ve İskele’de yoğunlaşan konut projelerinde birkaç firmanın projeleri özellikle dikkati çekiyor. Bu firmalar ve halen sundukları projeler şöyle:

ÖZYALÇIN CONSTRUCTION: Doğanköy Levantine, Özyalçın 190-191-192, Perla By Özyalçın, Puente, Casa Oliva, Doğanköy Levantine ve KAIZEN By Özyalçın.

NORTERNLAND CONSTRUCTION: Kent Plus, Emerald Villas, Northernland Villas, NorthernLAND Premier, Northern Park ve Grand Sapphire Resort & Residence.

NOYANLAR CONSTRUCTION: Royal Sun Elite Residence, Sea Pearl Residence, Riverside Life Residence, Angel Towers ve Long Beach Park Residence.

EMTAN CONSTRUCTION: Emtan Deluxia, Emtan Green Park, Emtan Point, Emtan West Park ve Emtan Olive Hill.

DEVAM EDEN 107 PROJE VAR… GIYNIK Property olarak yaptığımız araştırmaya göre, Kuzey Kıbrıs’ta çeşitli firmalar tarafından devam eden 107 ayrı proje olduğu da dikkati çekiyor. Bu projelerin 59 tanesi Girne, 21 tanesi Lefkoşa, 21 tanesi İskele, 15 tanesi Mağusa ve 1 tanesi de Güzelyurt ilçe sınırları içerisinde yer alıyor. Üstteki projelerin yanı sıra Nurel Construction’ın Girne’deki Phoenix Tower projesi, Latifoğlu Development’in İskele Long Beach’teki Life Square projesi, Kösezade Construction’ın Lefkoşa’daki Kösezade-58 konut projesi ve Tanyel Construction’ın Yasemin Sitesi-2 de dikkati çekiyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu