Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Kan donduran detaylar: Oğlu silah tuttu, baba boynunu kesti

Mağusa’da alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada, bir kişinin boynundan bıçakla yaralandığı olayın zanlıları baba Mustafa Kılıçkını ve oğlu Furkan Kılıçkını tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Mağusa’da yaşanan ve ülkede infiale neden olan bıçaklı saldırı olayının zanlıları baba Mustafa Kılıçkını ve oğlu Furkan Kılıçkını tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olaya ilişkin şahadet veren Polis Çavuşu Ali Gencer, 18 Ekim 2025 tarihinde saat 19.50 sıralarında, St. Barnabas ile Eyva çemberleri arasındaki cepte zanlılar ile müşteki İbrahim Aşık’ın araç içinde bulundukları sırada, aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktığını anlattı.

Gencer, tartışma sırasında zanlı Mustafa Kılıçkını’nın tasarrufunda bulundurduğu 23 santimetre uzunluğundaki bıçağı kullanarak, müşteki İbrahim Aşık’ın sağ boyun kısmına saplayarak kestiğini, diğer zanlı Furkan Kılıçkını’nın ise henüz tespit edilemeyen bir ateşli silahı müştekiye gösterdiğini belirtti. Polis, bu şekilde zanlıların “katle teşebbüs” suçunu işlediklerini açıkladı.

Olayın hemen ardından zanlıların, müşteki İbrahim Aşık’a ait 80 bin Sterlin para ile aracını gasp ederek olay yerinden kaçtıkları kaydedildi. Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından başlatılan operasyon sonucu zanlıların Ercan Havalimanı çemberinde yakalandığı, olayda kullanılan bıçağın ise Mustafa Kılıçkını’nın çantasında bulunduğu açıklandı.

Polis, soruşturmanın henüz yeni başladığını, alınacak çok sayıda ifade, incelenecek kamera görüntüleri ve aranan emareler bulunduğunu belirterek, zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, sunulan şahadeti değerlendirerek zanlı Mustafa Kılıçkını ve Furkan Kılıçkını’nın soruşturmanın selameti açısından 3 gün tutuklu kalmalarına emir verdi.

 

KAMALI HABER)

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu