KıbrısManşet

Kanlı, “Türkiye’ye bağlanmayı tercih etmeliyiz”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) MYK üyesi ve ayı zamanda Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) Yönetim Kurulu Başkanı da olan Özer Kanlı, “Türkiye’ye bağlanmayı tercih etmeliyiz” dedi

UBP MYK üyesi ve ayı zamanda Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) Yönetim Kurulu Başkanı da olan Özer Kanlı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, Rum tarafı ve AB’nin işbirlikçilerinin içimize sızdırıldığını iddia etti.

Kanlı’nın açıklamasının tamamı şu şekilde:

“İçimize şu veya bu kılıkta sızdırılan “sözcüleri ve işbirlikçileri” aracılığı ile “ya federasyon olur, ya da Türkiye’ye ilhak” diyor Rum ve AB…”KKTC yaşayacak… 2 devletli çözüm mümkündür” şeklindeki KKTC ve Türkiye hükümet görüşleri Rum, AB ve onların içimizdeki uzantıcıkları tarafından bu şekilde kirletilmeye, etkisizleştirilmeye  çalışılıyor.

Oysa gerçek şu: KKTC yaşıyor ve yaşayacak…

Türkiye ve KKTC için en doğru seçenek KKTC’nin yaşaması, ekonomik olarak kalkınmasıdır. Ama ben Özer Kanlı olarak diyorum ki, eğer federasyon diye Ruma yama bir eyaletcik olacaksak, yani Rum ve AB bizi ilhak edecekse, Türkiye’ye bağlanmayı tercih etmeliyiz…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu