KıbrısManşet

Kanlıköy Çemberi’nde kaza. Çemberdeki araca çarpıp kaçtı!

Lefkoşa istikametinden Güzelyurt istikametine doğru seyir halinde bulunan plakası ve sürücüsü meçhul araç, Kanlıköy Çemberi'ne dikkatsizce giriş yaparak, o esnada Gönyeli istikametinden gelerek Kanlıköy Çemberi'ne giriş yapmak isteyen RV 090 plakalı araca çarptı ve kaçtı

GIYNIK ÖZEL

Gönyeli – Alayköy anayolunda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. GIYNIK ekibinin olay yerinde elde ettiği bilgilere göre, Lefkoşa istikametinden Güzelyurt istikametine doğru seyir halinde bulunan plakası ve sürücüsü meçhul araç, Kanlıköy Çemberi’ne dikkatsizce giriş yaparak, o esnada Gönyeli istikametinden gelerek Kanlıköy Çemberi’ne giriş yapmak isteyen RV 090 plakalı araca çarptı ve kaçtı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçta, kaza sonucu bir kişinin yaralandığı öğrenildi.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü Trafik Tahkikat Şubesi Amiri Mehmet Özatılgan ve ekibi olay yerinde, RV 090 plakalı araca çarparak kaçan plakası ve sürücüsü meçhul aracı tespit etmek için geniş çaplı bir tahkikat başlattı. Polis ekipleri her yerde kazaya karışan aracı arıyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu