KıbrısManşetToplum

Kapısız: “Yeni pist için Meteoroloji bilgisi verilemiyor… Erhan bey bu ahmağı da yakında bize açıklar diye umuyorum!”

Hava Trafik Kontrolleri Sendikası (HTKS) Başkanı Cem Kapısız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda açıldığı günden itibaren tartışmalara yol açan Ercan Havalimanı Yeni Terminal Binası’nda yeni pist için Meteoroloji bilgisi verilemediğini ve terminal ile eski pist arasında sorunlar yaşanacağını açıkladı.

Kapısız uçak gecikmeleri ve rötarların yaşanmasıyla yolcuların perişan olacağını vurguladığı açıklamasında “Bunun sorumlusu hangi ‘ahmak’ acaba? Erhan bey bu ahmağı da yakında bize açıklar diye umuyorum” dedi.

Kapısız’ın açıklamasının tamamı şöyle;

“Bugün Ercan’da eski piste geçtik. Sebebi, defalarca söylediğimiz ama bir türlü dinletemediğimiz malum konu. !! Yeni pist için Meteoroloji bilgisi verilemiyor. Ne zaman düzelir bilinmez fakat bu şekilde devam ettikçe, terminal ile eski pist arasında tek bağlantı yolu olduğu için uçak başına ortalama 20 dk gecikmeler söz konusu olacak. Art arda gelen trafiklerde beklemeler çok artacak. Rötarlar yaşanacak… Zaten yeni terminalin yarım yamalak olmasından perişan olan yolcular, o kadar daha perişan olacak. Yakıt giderleri artacak. Meydan verimliliği yerlerde sürünecek. Ve tabii dahası…. Peki akla gelen soru şu: Bunun sorumlusu hangi AHMAK acaba? Erhan bey bu ahmağı da yakında bize açıklar diye umuyorum!!! Geleceğe emin adımlarla yürümeye devam!!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu