GenelKıbrısManşetSpor

Kar kraliçemiz zirveden inmiyor

Kadın voleybolundaki gururumuz Merve Çelebi başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Merve takım arkadaşlarıyla birlikte, 2022 TVF Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası’nda yine kürsünün zirvesine çıktı.

Kadın voleybolundaki gururumuz Merve Çelebi başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Merve takım arkadaşlarıyla birlikte, 2022 TVF Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası’nda yine kürsünün zirvesine çıktı.

MERVE ÇELEBİ YİNE GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Voleybolda yurt dışındaki başarılarıyla ülkemizin gurur kaynağı olan kadın sporcumuz Merve Çelebi, bir kez daha göğsümüzü kabarttı. Merve Çelebi, Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası’nda takım arkadaşlarıyla birlikte tüm rakiplerini set vermeden mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

KAR VOLEYBOLU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Buruciye A.Ş. işbirliğiyle Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’nde 6-9 Mart tarihleri arasında düzenlenen 2022 TVF Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası dün oynanan finallerle tamamlandı. Temsilcimiz Merve Çelebi ile birlikte takım arkadaşları Bahanur Gökalp ve Sanem Baş turnuvada TVF takımı olarak mücadele etti.

MERVE VE ARKADAŞLARI SET VERMEDEN ŞAMPİYON

Merve ve arkadaşlarından oluşan TVF takımı, çeyrek final gruplarında Sivas Özel İdare Spor Kulübü, İbradı Spor ve Antalya’yı 2-0’lık skorlarla mağlup ederek grubunu lider tamamladı. Gruptan lider çıkan TVF, yarı finalde çapraz eşleşmele ile diğer grubun ikincisi Dukasim ile eşleşti. Dukasim’i 2-0 mağlup ederek adını finale yazdıran TVF, finalde de Vanna Spa Fitness’i 2-0 yenerek şampiyon oldu. TVF turnuva boyunca rakiplerine set vermeden organizasyonu zirvede bitirdi.

KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI, ÖDÜLLER RIZA ÇALIMBAY’DAN

Sivas Valisi Salih Ayhan, şampiyonaya katılan kadın sporcuların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve Merve Çelebi ile birlikte tüm kadın sporculara çiçek ve hediyeler takdim etti. Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde de Merve ve takım arkadaşlarına şampiyonluk kupasını ve para ödülü çekini Türkiye Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’un Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile birlikte Sivas Valisi Salih Ayhan takdim etti.

Merveli TVF takımının turnuvada elde ettiği sonuçlar şöyle:

Çeyrek Final Grubu

TVF         2-0          Sivas ÖİSK             (15-3 / 15-4)

TVF         2-0          İbradı spor            (15-13) (15-6)

TVF         2-0          Antalya                   (15-10) (15-6)

Yarı Final

TVF         2-0          Dukasim                 (15-7 / 15-10)

Final

TVF         2-0          Vanna SF               (15-10) (15-10)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu