GenelKıbrısManşetToplum

Karakaya: Evlatlarımızın yüzlerini değil, mezar taşlarını seviyorsak bunun sorumlusu İsias’ı yaratan siz katilersiniz!

Türkiye’deki 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler için Gazimağusa Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda anma programı düzenleniyor.

İsias Otel’de hayatını kaybeden Şampiyon Melek Selin Karakaya’ın annesi Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya, Şampiyon Melekleri Anma Töreni’nde yaptığı konuşmada: “Evlerimizin, şehrimizin neşesi, ülkemizin geleceği çocuklarımız, öğretmenlerimiz ve velilerimiz bilerek isteyerek İsias’ta öldürüldü. Evlatlarımızın yüzlerini değil, mezar taşlarını seviyorsak bunun sorumlusu İsias’ı yaratan siz katilersiniz” dedi.

“ŞAMPİYONLAR ÖLMEZ”
Ruşen Karakaya, “Toplumun her bireyi acımızı paylaştı, bizlerle kenetlendi. Bu birliktelik suçluların bizden korkmasını sağlamıştır. Çocuklarımız bilerek ve isteyerek İsias Otel’de öldürüldü. İsias Otel sanıkları en ağır cezaları alana kadar mücadelemiz devam edecek.  Şampiyonlarımız geri gelmeyecek, kucağımız hep boş kalacaktır… Çocuklarımız renkli dünyasından bize sadece karanlığı bırakanlar olası kast ile yargılanması için mücadele edeceğiz. Sevgimiz, özlemimiz ve hasretimiz sonsuzdur, adalet arayışımız da öyle olacak… Şampiyonlarımızı unutmayacağız çünkü şampiyonlar ölmez!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu