KıbrısManşet

Karan bebeğin durumu kötüleşti!

Karan bebeğin babası Mert Boransel, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Karan bebeğin durumunun kötüleştiğini ifade etti.

Karan bebeğin babası Mert Boransel, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Karan bebeğin durumunun kötüleştiğini ifade etti.

Oğlu için yardım isteyen acılı babanın yürek burkan paylaşımı şu şekildedir:

Karan bebeğin babası Mert Boransel’den üzen açıklama… Karan bebeğin sağlık durumu kötüye gidiyor.

“Merhaba sevgili dostlarım ,arkadaslarim ,ailem bu yolda çocugumuzun ve bizim yanımızda olan dualarını yardimlarini esirgemeyen tüm sevenlerimiz.

Yine size bugün Türkiye den başkent hastanesin den bu yazıyı yazıyorum aslında yazmak ta istemiyordum fakat olayları hepsiniz biliyorsunuz ve süreci takip etmiş durumdasiniz.

Çocugumuz KARAN MERT BORANSEL ‘İN 6 Aydır ki yaşadığı saglık problemleri ve tedaviler kendini bilmez hem mesleğine hem insan sağlığına saygısı olmayan bir doktor ve hastane sayesinde hem oğlumuz hem biz onların sorumsuzlukları ve ihmalleri yüzünden bugün oldu hale daha acı çekiyor ve çocuğumuzun sağlığı için mücadele ediyoruz 28 Ekim günü devlet hastanesi doktorumuz Çiğdem Bakkaloğlu’nun onayı ile diyer doktorlarımız Kamuran hanım ve hakan beyin imzasıyla çocuğumuz kuruldan geçmiş ve sağlık bakanlığı tarafından tekrar Adana Başkent Hastanesine sevkimiz onaylanmıştır.

Buraya geldikten sonra 1 ve 2 Kasım günü rutin kontroller için göz dr ve KBB VE NEROLOJİ Bölümünde randevularımız vardı fakat çocuğumuz Karan sizinde bildiğiniz gibi kıbrıs’a gelmeden önce 1 hafta hastanede yatılı tedavi toplamda ise 10 gün ilaç tedavisi görmüştü ciğerinde enfeksiyon ve bronşit olmuştu ve geçirtti fakat mecburi kontrol için uçak yolculuğu ve hava değişimide etkileyince beklemediğimiz şekilde 30 Ekim günü çocuğumuzun hastalığı tekrarladı 31 Ekim sabahı ise ateşi 40 derece olunca apar topar adana başkent çocuk acil bölümüne gittik çocuğumuzun durumu kötüydü ve hemen doktorların müdalesiyle zatüre teşisiyle yoğun bakıma alındı.

Bugün oldu çocuğumuzu 5 gündür göremiyoruz sadece günde 1 kez telefonda bilgi alıyoruz peki şimdi burdan soruyorum bir GÜNAHSIZ çocuğa yavruya herhangi bir insanın evladına ve bir aileye bunları yaşatmaya kimin hakkı vardır.

Şuan tedavimiz sürüyor çocuğumuz 6 aylık hastanede yatıyor biz perişan bu toplamda yurt dışına tedavi için 5. Gelişimiz çocuğumuz için 55 kez de geliriz fakat buna sebep olanlar nerede napıyor TABiBLER birliğini göreve davet ediyorum bir an önce sorumlular gereken cezaları almalı yüzlerce binlerce ocağa ateş düşürmeye bu şahısların ,özel hastanelerin ne hakki var BURDAN BİLDİRIYORUM BU KİŞİLER HEM ALLAH KATINDA HEMDE YARGI HUZURUNDA CEZASINI ÇEKECEKTİR ben yaşadıkça çocuğum Karan mert tüm çocuklar ve mağdur aileler için mücadele edeceğim nefesim ensenizde KARAN BEBEK VE TÜM ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ADALET !!!!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu