KıbrısManşetSağlıkSürmanşet

‘Gece Kulübü’nde karantina konusu yanlış anlaşılmaya neden oldu

IYNIK Gazetesi’nin güvenilir kaynaklarından edindiği bilgilere göre, ‘gece kulübü’ konusunun basına yanlış aktarılması nedeniyle toplumda söz konusu olay farklı bir algı yarattı

GIYNIK ÖZEL

Bugün basında yer alan narenciye toplama işçilerinin gece kulüplerinde karantinaya alındığına dair iddiaları araştıran GIYNIK Gazetesi, konunun detaylarına ulaştı. GIYNIK Gazetesi’nin güvenilir kaynaklarından edindiği bilgilere göre, ‘gece kulübü’ konusunun basına yanlış aktarılması nedeniyle toplumda söz konusu olay farklı bir algı yarattı.

Narenciye kesim işçileri ve ailelerinin karantina sürecini geçirmeleri için uzun zamandır kullanılmayan ve kapalı durumda olan iş yerlerine ait bungalovların tahsis edildiği öğrenildi. Turgut Akçın’ın bir gazeteye verdiği demeçte sarf ettiği sözler nedeniyle, narenciye kesim işçilerinin faal gece kulüplerinde kaldıklarına dair yanlış bir anlaşılmaya sebebiyet verdiği ortaya çıktı.

Narenciye kesim işçilerinin, Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi müfettişlerinin kontrolleri ve izinleriyle söz konusu bungalovlarda karantina sürecini geçirdikleri ve sürekli denetim altında tutuldukları da öğrenildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu