KıbrısManşet

“Karantinada ne kadar kalacağımızı bilmemek, yıpratıcı hale geldi”

Dafne Güzellik Merkezi’nden yapılan açıklamada, “Giderek zorlaşan koşullara rağmen belirsizlik içindeyiz. Yetkililerden açıklama bekliyoruz” ifadeleri yer aldı.

Çalışanlardan birinin test sonucu pozitif çıkan Lefkoşa’daki Dafne Güzellik Merkezi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, pozitif olan çalışanlarının test sonucunun negatife dönmesi üzerine karantina otelinden taburcu edilmesinin uygun görüldüğü kaydedildi.

Diğer çalışanların PCR testlerinin negatif çıkmasına rağmen hala karantinada tutuldukları belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Karantina merkezindeki 9. Günümüzü tamamlamak üzereyiz. Pozitif olan çalışanımızın sonucu negatife döndüğü için karantina otelinden taburcu edilmesi uygun görülmüştür. Diğer tüm çalışanlarımıza belirli aralıklarla yapılan 3 PCR testinin sonucunun da negatif çıkmasına rağmen hala karantinadan ne zaman çıkacağımızı bilmiyoruz.

Ülkede artan vakalar nedeniyle temaslıların ev karantinasına alındığını görüyoruz. Ancak biz 3 tane NEGATİF PCR sonucuna rağmen giderek zorlasan koşullarda, maalesef belirsizlik içinde bekliyoruz. Karantina merkezlerinde giderek artan yoğunluğa ve negatif test sonuçlarımıza rağmen hala burada neden ve ne kadar sure daha kalacağımızı bilmemek yıpratıcı bir hale gelmiştir, fiziksel ve ruhsal sağlığımızı tehdit etmektedir. Yetkililerden bir açıklama bekliyoruz.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu