KıbrısManşet

Karlıtaş: Lefke cezalandırılmamalı

Karlıtaş paylaşımında Lefke mahkemesinin riskli bina statüsünde olduğunu belirterek, referanduma hayır dedi diye lefkenin cezalandırıldığını ifade etti

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Lefke Turizm Derneği Başkanı Hasan Karlıtaş sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Karlıtaş paylaşımında Lefke mahkemesinin riskli bina statüsünde olduğunu belirterek, referanduma hayır dedi diye lefkenin cezalandırıldığını ifade etti.

Karlıtaş’ın paylaşımının tamamı şu şekilde:

“Lefke mahkemesi ” tehlikeli bina ” denilerek, üç sene önce kapatıldı. Fakat aynı binada kaymakamlık ve birçok devlet dairesi çalışıyor. Dün, mahkeme salonuna, depo olarak kullanılmak maksadıyla, eşya taşındı. ” Adalet Mülkün Temelidir ” yazısı da depoya taşındı. Lefke, mahkeme konusunda hakkını almalı, hak ettiği ilçe hakları verilmeli, referanduma büyük oranda hayır dedi diye cezalandırılmamalı. Her konuda çözüm önerileri ve hareket planı hazır. Lefke ve köylerinin sorunlarını çözmek hiç zor değil. Siyasî irade, Lefke ilçesine karşı ilgi gösterilmeli… Lefke, bu yapılanları hak etmiyor… Fotoğraflar : Gadara Medya”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu