KıbrısManşetToplum

“Karma Evlilik Sorununa Dair Çözüm Kılavuzu” Mayıs başı gibi yayında

KESÇH, "Karma Evlilik Sorununa Dair Çözüm Kılavuzu" kitapçığını Nisan sonu-Mayıs başı gibi ilk baskısının yayımlanacağını açıkladı

KESÇH, “Karma Evlilik Sorununa Dair Çözüm Kılavuzu” kitapçığını Nisan sonu-Mayıs başı gibi ilk baskısının yayımlanacağını açıkladı. Kitapçık talebini ölçmek ve baskı sayısını tespit etmek için anket yayınlayan KESÇH, yayınlanan ankete https://forms.gle/KyAWidoBANAduj3v6 linkinden ulaşılabileceğini açıkladı.

“KESÇH olarak uzun zamandır üzerinde çalıştığımız “Karma Evlilik Sorununa Dair Çözüm Kılavuzu” kitapçığımızı sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Nisan sonu – Mayıs başı gibi ilk baskısını yayınlamayı hedeflediğimiz kitapçığımızda, kitapçık talebini ölçmek ve baskı sayısını tespit etmek için küçük bir anket yapıyoruz. Bugüne kadar bu konu hakkında atılmış tüm adımlardan, sorununun hukuksal boyutuna, ileride çözüm için izlenmesi gereken yollardan, siyasetin çözümünde nasıl bir rol oynadığından, kısacası aklınızdaki tüm soruların cevaplarına yer vermeye çalıştık. Sizlere karma evlilik sorunu hakkında en doğru, en güncel bilgileri sunmayı amaçladık.

17 Nisan’a kadar bu formumuz açık kalacaktır.

Not: Kitapçığımız tamamen ücretsiz olup üç dilde de yayınlanacaktır.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu